top of page

Exkluzív kozmetikai kezelések

Fedezd fel prémium minőségű kozmetikai kezeléseinket, amelyek a legkiválóbb termékekkel és a legújabb technológiával biztosítják bőröd tökéletes ápolását és megújulását.

Timexpert Hydraluronic hialuronsavas feltöltő arckezelés

Rendkívüli hidratáló és feltöltő kezelés hialuronsavval. Az esztétikai-orvosi hialuronsav injekciók non-invazív kozmetikai alternatívája. Egy 2022-ben piacra dobott forradalmi kezelés, ahol a hialuronsav újult erőre kap, hiszen a felfedezett HLG nanopolimer fokozza a hatóanyag felszívódást és hatásmechanizmust. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy a termékcsalád termékei onkológiai kezelés alatt is használhatóak.

Albert_mona_kozmetikus_hydraluronic-bg-02.jpg
Hialuronsavas arcfeltöltő kezelés
Timexpert-Radiance-Background.webp
radiance-cream-rotate.webp

Timexpert C+ bőrfiatalító arckezelés a glikáció ellen

A Timexpert C+ bőrfiatalító arckezelés célja a bőr öregedésének egyik fő okozója, a glikáció elleni küzdelem. Ez a kezelés C-vitamint tartalmaz, ami azonnali hatással kölcsönöz fiatalos külsőt a bőrnek, puhává és bársonyossá teszi, ráncokat csökkenti és egységesíti a bőrszínt. A kezelés eredményeképpen az arcbőr gyönyörű és fiatal lesz.

Timexpert SRNS Epigenetikus kozmetikai arckezelés

A Germaine de Capuccini először jelentkezik olyan professzionális kezeléssel, mely alkalmazkodik minden egyes arcbőr "történetéhez"annak érdekében, hogy lefékezze a bőröregedést.

A kezelés tökéletesíti a TIMEXPERT SRNS termékcsalád klasszikus hatásmechanizmusait, beépítve az anti-aging techológiájába az epigenetikán alapuló Zinc-Glycine Complexet, a "kozmetikai Nobel-díjjal" kitűntetett hatóanyagot.

SRNS-background.webp
Kozmetikai kezelés 50 felett
Purexpert-Purple-Background.webp
Purexpert-No-Stress-Hydrating-Cream.webp

Purexpert bőrtisztító arckezelés pattanásos és zsíros bőrre

Ismerd meg a Purexpert kezelést, amely kifejezetten a zsíros és pattanásos bőrre lett tervezve, hogy mélyen tisztítsa és hidratálja azt. A kezelés minden bőrtípus számára - legyen az zsíros, normál vagy kevert - egyedi és hatékony megoldást kínál. A Germaine de Capuccini által kifejlesztett technológia forradalmi módszerekkel varázsolja bőrödet ragyogóvá és egészségessé rövid idő alatt."

Royal Jelly anti-aging arc- és dekoltázsmasszázs

Ez a különleges kezelés a Germaine de Capuccini innovatív technológiájával készült, melynek középpontjában a méhpempő és a wolfiporia extensa alapú tápláló elixír áll. Ezek a hatóanyagok egy speciálisan kifejlesztett, több lépéses feszesítő és revitalizáló masszázs során hatolnak mélyen a bőrbe, így biztosítva annak ragyogó és fiatalos megjelenését. A káros hatásoknak (UV fény, foglalkozási tényezőknek, toxinoknak, klór, stb.), kitett, illetve a fotóöregedett bőr ellenállásának növelésére.

Anti Aging arckezelés
Germaine_Expert_lab_AOX_Ferulic_Bionic-peeling.png

Anti Aging Antioxidáns kémiai peeling

Teljes bőrfiatalításra, bőrhibák eltűntetésére (fotoöregedett, ráncos, petyhüdt, egyenetlen pigmentációs, matt és fakó, heges, vagy akné-heges bőrre). Száraz, dehidratált ill. érzékeny bőrtípusra. Egész évben használható. Kifejezetten ajánlott a napsugárzás okozta sérülések kezelésére, megelőzésére (pl: nyaralás előtt, vagy után).

bottom of page