top of page
vitamineferulicacid-1.webp

Timexpert C+ bőrfiatalító arckezelés a glikáció megelőzésére C vitaminnal  

A Timexpert C+ bőrfiatalító arckezelés rendkívül eredményesen veszi fel a harcot a glikációval, a bőr öregedésének egyik fő okozójával. Azonnali hatással csodálatos, fiatalos külsőt kölcsönöz a bőrnek, puhává, bársonyossá teszi, eltűnteti a ráncokat és egységesíti a bőrszínt. A Timexpert C+ (A.G.E.) kezelést követően az arcbőr gyönyörű és fiatal lesz.

Mi az a Glikáció?

A glikáció a természetben előforduló cukrok és bőrfehérjék öregedési reakciója, amely a korai életkorban kezdődik, 30 éves kor körül alakul ki klinikai tünetekkel, és fokozatosan felhalmozódik a szövetekben és a bőrben a nehezen lebomló glikált kollagének miatt.

Glikáció akkor következik be, amikor a felesleges glükóz a bőrben a kollagén és elasztin rostokkal érintkezik és károsítja azokat. Az évek múltával a bőrsejtekben felhalmozódik a glikáció végterméke, a glikált fehérjék (angol rövidítéssel: A.G.E.), melyek gyakorlatilag körülveszik a kollagén és elasztin rostokat, aminek következtében azok elvesztik rugalmasságukat, idővel pedig teljesen elpusztulnak.

A glikáció tehát károsítja a bőrben található kollagént, csökkenti a rugalmasságot, a szövetek megereszkednek, ráncok, mimikai vonalak tűnnek fel és bőrhibák alakulnak ki a bőrszerkezetben, így felgyorsul a bőröregedés.

glikacio-ellen-kozmetikai-kezeles.jpg
Timexpert-Radiance-Background.webp
radiance-cream-rotate.webp

Kiknek javasolt a Timexpert C+ bőrfiatalító arckezelés

  • A korai bőröregedés jeleit mutató, ráncosodó és nem egységes tónusú bőrre.

  • Fakó, fáradt, sárgás tónusú bőrre.

  • Valamennyi bőrtípusra, minden évszakban.

A glikáció megelőzhető a Timexpert C+ (A.G.E.) kezeléssel és a folytatólagos otthonápolással

A Timexpert C+ bőrfiatalító arckezelés legfontosabb hatóanyagai

  • C-vitamin származék: a C-vitamin innovatív formája. Hő hatása alatt is stabil, könnyen felszívódik. Aktiválja a kollagénszintézist, védi a DNS-t. Rugalmassá és feszessé teszi a bőrt, csökkenti a ráncokat, egységesíti, világosítja, ragyogóbbá teszi a bőrszínt.

  • Umeboshi szilvakivonat: egy japán szilvafaj gyümölcsének kivonata, amely bármely más gyümölcsnél kétszer több fehérjét, ásványi anyagot és zsiradékot tartalmaz. Megakadályozza a glikáció végtermékének kialakulását, gyorsítja a lebomlásukat. Eltávolítja a bőrről a "KUSUMI effektust", vagyis hozzájárul a fakó, sárga bőrtónus eltűntetéséhez, melyet a felhalmozott glikációs végtermék okoz. 

  • Aktív illat: olivalevelek és fűszerek kivonatán alapuló friss és mámorító illat. Megköti a szabad gyököket.

  • HLG Nanopolimer: a magas hidratáló és tápláló erővel rendelkező, hialuronsavból, lizinből és glutaminsavból álló vegyület táplálja a bőrsejteket és lehetővé teszi a hatóanyagok tartós felszabadulását, így átfogó öregedésgátló hatást fejt ki, mindemellett pedig megerősíti a C-vitamin hatását és mélyebb rétegekbe juttatja azt.

HGL-1.webp
Timexpert-Radiance-Background.webp

Timexpert C+ bőrfiatalító arckezelés ára és hossza

Kezelés hossza: kb. 90 perc

Kezelés ára AOX kémiai peelinggel: 28.000,- Ft

100% Ragyogás a Timexpert Radiance C+ segítségével 

A Timexpert C+ bőrfiatalító hatását meghosszabbíthatod!

Timexpert-Radiance-C-Group-1024x478-1.webp

A Timexpert Radiance C+ tartalmazza a szabadalmaztatott nanopolimer összetevőt, a HLG-t.

Ez a forradalmi összetevő beburkolja a tiszta C-vitamint, megvédve azt a bőr mélyebb rétegeibe vezető úton.

 

A C-vitamin általában meglehetősen instabil, és oxidáció után gyorsan lebomlik. A HLG hozzáadása a Timexpert Radiance C+ készítményekben azt jelenti, hogy a tiszta C-vitamin hatszor nagyobb mennyiségben jut el a bőr azon rétegeibe, ahol munkához láthat.

Timexpert C+ antioxidáns teszt

Kivételes anti-oxidáns

Tekintsd meg a Pure C10 szérum antioxidáns erejét működés közben. Ez a videó 100%-ban hiteles - garantáltan nincs kameratrükk.

bottom of page